Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Συνεχώς συγκεντρωμένοι”

“Συνεχώς συγκεντρωμένοι”

ivanovic koniaris

ivanovic-koniaris

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με νίκη και στην πρεμιέρα της Α1, σε βάρος της Κηφισιάς, προσπαθώντας και να χτίζει χαρακτήρα αλλά και να αποκτά χημεία εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και τα παράπονα του για την έλλειψη συγκέντρωσης κάποιων παικτών:

“Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, επειδή κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κηφισιά και τον προπονητή της. Είναι μία ομάδα που παίζει καλά και διαβάζει καλά τους αγώνες. Αντιληφθήκαμε ότι έχουν καλό προπονητή. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό σε αυτό το ματς ήταν ότι κάποιοι παίκτες έχασαν τη συγκέντρωσή τους.

Η ομάδα που έχουμε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να παίζει με συγκέντρωση στο 100% όλη την ώρα. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας καθώς ήταν ο πρώτος αγώνας που δώσαμε παρουσία κόσμου”.

Ο Εστεμπάν Μπατίστα, από την πλευρά του, συμπλήρωσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και η Κηφισιά είναι ομάδα που παίζει καλά. Παρά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και ξέραμε ότι θα έρθουν για να παίξουν καλά και να προσπαθήσουν να μας νικήσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…