“Στόχος το TOP 16”

diamantidis karpenisi

diamantidis-karpenisi

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεκαθάρισε πως η πρόκριση στο Φάιναλ Φορ δεν αποτελεί στόχο για τον Παναθηναϊκό φέτος. Ο αρχηγός του τριφυλλιού, υπογράμμισε πως τα νέα παιδιά πρέπει να “ψηθούν” στην Ευρωλίγκα και να δημιουργηθεί ομοιογένεια ενώ επεσήμανε πως τα προβλήματα τραυματισμών έχουν αφήσει πίσω την ομάδα αλλά κανείς δεν το βάζει κάτω:

“Κάνουμε μια νέα προσπάθεια με νέα παιδιά τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα νέα χρόνια. Δεν είμαστε όσο έτοιμοι θα θέλαμε. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, παίκτες έρχονται ακόμη και σήμερα. Δεν έχουμε κάνει προπονήσεις όλοι μαζί αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας.

Όλα τα χρόνια έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε για τρεις τίτλους αλλά φέτος θα είναι διαφορετικά. Στόχος δεν είναι το Final 4 αλλά να περάσουμε την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, να καταλάβουν τα παιδιά που παίζουν, να γίνουμε ομάδα και όπου μας βγάλει”.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου όπου σημείωσε πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι μεν πιο εύκολοι αλλά αμφότεροι έχουν ίσες πιθανότητες για τη νίκη: “Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έτοιμος καθώς κράτησε τον κορμό του”.

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τους προηγούμενους τεχνικούς των “πρασίνων“, αρνήθηκε λέγοντας: “Ακολουθούμε τις οδηγίες του Ιβάνοβιτς που δουλεύει χρόνια σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη. Δεν θέλω να κάνω καμία σύγκριση με τον Ομπράντοβιτς ή τον Πεδουλάκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …