Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πρωτόγνωρη εμπειρία”

“Πρωτόγνωρη εμπειρία”

slaughter karpenisi

slaughter-karpenisi

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον Έι Τζέι Σλότερ αφού θα έχει βασικό ρόλο σε μια ομάδα με πολύ υψηλές απαιτήσεις. Ακόμα και τώρα που το ρόστερ είναι αρκετά νεανικό και ανανεωμένο, ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τίτλους όπως τόνισε και ο Αμερικανός κόμπο γκαρντ μιλώντας στο eBasket.gr στα πλαίσια της media day του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν νιώθει σαν δάσκαλος: “Είναι λίγο τρελό όπως το είπες. Ο Παναθηναϊκός κινείται σε μία κατεύθυνση να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Τα νέα παιδιά θα χρειαστούν λίγο χρόνο να μάθουν από τους βετεράνους, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά γιατί έχουν πολύ ταλέντο”.

Για το γεγονός πως θα έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα: “Πρέπει να είμαι έτοιμος να παίξω. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρωλίγκα. Θα είναι λίγο δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω κάθε λεπτό που βρίσκομαι στο παρκέ”.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε θα είμαστε το φαβορί. Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Μία τεράστια ομάδα που έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε φορά πως είμαστε το φαβορί”.

Για την ατμόσφαιρα των ντέρμπι: “Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για την ατμόσφαιρα. Είναι λίγο τρελοί οι οπαδοί εδώ. Από πέρσι, που ήμουν στη Γαλλία, είχα ακούσει κάποια πράγματα για την αντιπαλότητα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια. Όλο αυτό με ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο. Δεν νιώθω έξτρα πίεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …