Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πιο σκληροί στην άμυνα”

“Πιο σκληροί στην άμυνα”

antonis fotsis panathinaikos turow

antonis-fotsis-panathinaikos-turow

Απογοητεύμενος από την ήττα αλλά όχι από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Αντώνης Φώτσης. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως το “τριφύλλι” θα έπρεπε να ήταν πιο σκληρό στην άμυνα ώστε να έφτανε στην τελική επικράτηση.

“Ήμασταν μπροστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, παίξαμε αρκετά καλά, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έπεσε η απόδοσή μας, βρήκε ρυθμό η Μπάγερν και μας κέρδισε. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο σκληροί στην άμυνα για να τους σταματήσουμε, αλλά δεν το κάναμε κι έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Κάποια λάθη γύρισαν το παιχνίδι και δεν βρήκαμε τις λύσεις”, τόνισε αρχικά ο Φώτσης και πρόσθεσε:

Είναι αρχή ακόμη. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Ο όμιλός μας είναι δύσκολος, αλλά το θέμα είναι πόσο καλοί θα είμαστε εμείς και πώς θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις”.

Τέλος όσον αφορά το γεγονός πως οι Διαμαντίδης, Γκιστ και Παππάς δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ, σχολίασε: “Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλοι παίκτες είναι και οι τρεις. Σήμερα δεν σκόραραν, αλλά βοήθησαν με άλλους τρόπους και πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…