Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παραδέχτηκαν την ήττα τους

Παραδέχτηκαν την ήττα τους

giannakopoulos new

giannakopoulos-new

H αποδοχή της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος υποστήριξε πως πλέον οι “ερυθρολέυκοι” παραδέχθηκαν την ήττα τους καθώς κατέρρευσαν όλα τα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού:
“Από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά, όταν άρχισε η πορεία προς τα δύο συνεχόμενα νταμπλ, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαρκώς παρουσιάζεται ως δήθεν θύμα της ΚΕΔ, των διαιτητών, της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και όχι του Παναθηναϊκού, όπως ισχύει πραγματικά.

Άρα ουδέποτε υπήρξε θέμα ικανότητας ή επάρκειας προπονητή στο διάστημα αυτό, πάντα σύμφωνα με την εκτίμηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός! Η αποδοχή λοιπόν, της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί ταυτόχρονα και παραδοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι τόσο καιρό το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε βάρος της, να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες, ώστε να δικαιολογήσει τις ήττες της. Διαφορετικά θα έπρεπε να στηρίξει τον κ. Μπαρτζώκα, παρά την απαίτηση των οπαδών τους, όπως εκφράστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/10).

Μετά την κατάρρευση όλων των επικοινωνιακών τεχνασμάτων τους λοιπόν, προσδοκούμε σε αλλαγή πλεύσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…