Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Αγγελόπουλος το 51%!

Ο Αγγελόπουλος το 51%!

aggelopoulos aek

aggelopoulos - aek

Η επίσημη ΑΕΚ δεν ανακοινώνει τίποτε επίσημα… Ωστόσο, ο Μάκης Αγγελόπουλος φέρεται ως ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ του aekarena:

Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο… Σε κάθε περίπτωση, “αποκαλύφθηκε” το όνομα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ. Το όνομα αυτού Μάκης Αγγελόπουλος. Αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και εκ των χρηματοδοτών της “Αγιάς Σοφιάς”, στενός φίλος και συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, μπήκε για τα καλά στο μπάσκετ!

 

Ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε το ποσό των 123.000 ευρώ σε μετρητά και ως εκ τούτου έγινε ο κάτοχος του 51% της νέας ΚΑΕ. Η δράση του δεν αφορά μόνο στο οικονομικό όμως. Εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Αλέξη Αλεξίου, με τον οποίο λαμβάνουν από κοινού αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της “Βασίλισσας”.

Ο κ. Αγγελόπουλος έκλεισε τις συμφωνίες με ΣΚΡΑΤΣ, ΟΤΕ ΤV και ΟΑΚΑ, δίνοντας ένα σημαντικό ποσοστό ως προκαταβολή για να εκδοθεί το παραχωρητήριο στην ΑΕΚ. Ο κ. Αγγελόπουλος είχε συνάντηση και με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει. Τόσο ο προπονητής, όσο και οι παίκτες αλλά και τα στελέχη της ΚΑΕ βρίσκονται, ωστόσο, στην κρίση των Αγγελόπουλου-Αλεξίου και καθημερινά θα ελέγχονται άπαντες. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο κ. Αγγελόπουλος θα έχει και ο ίδιος επαφή με τους παίκτες. Για τις αδιάθετες μετοχές υπάρχουν επαφές με πρόσωπα-έκπληξη.

Ποιος είναι:
Ο κ. Αγγελόπουλος γεννήθηκε το 1964. Κατέχει πανεπιστημιακό πτυχίο στις Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες και ένα μεταπτυχιακό τίτλο στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο. Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με τις κοινές επιχειρήσεις. Το 1990, ξεκίνησε την καριέρα του στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έχει αναλάβει διάφορες θέσεις στην εταιρεία Πετροπουλάκη, μία από τις παλαιότερες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων αυτών του χρηματιστή, του εκπροσώπου του χρηματιστηρίου, του μετόχου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από το 2002, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Neurosoft. Όλα αυτά τα χρόνια είναι ενεργό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει ως μέτοχος ή μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε πολυάριθμες εισηγμένες και μη επιχειρήσεις. Ενεργοποιείται για σχεδόν δύο δεκαετίες στα διοικητικά της ΑΕΚ.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…