Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ολοένα και καλύτεροι”

“Ολοένα και καλύτεροι”

dusko ivanovic turow

dusko-ivanovic-turow

Τη βεβαιότητά του ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του εξέφρασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάζει συνεχώς καλύτερο πρόσωπο εντός παρκέ.

Παράλληλα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία του Σλότερ, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την είσοδο του Διαμαντίδη στο 35’ για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
“Ξέραμε πως θα ‘χουμε δύσκολη αναμέτρηση. Η Τούροφ πάντα παίζει καλά. Μερικές φορές έχει 5 σουτέρς στο παρκέ. Κοντρολάραμε το ρυθμό μέχρι την τρίτη περίοδο. Αλλά έπειτα εμείς σταματήσαμε να τρέχουμε κι άρχισαν αυτοί κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας. Αλλά με 2-3 καλές άμυνες καταφέραμε να νικήσουμε”.

Για τα “νεκρά” διαστήματα, σχολίασε: “Είναι νωρίς για να βρισκόμαστε στο επιθυμητό επίπεδο. Όσο θα περνάει ο καιρός, θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι”.

Για την καθυστέρηση στην είσοδο του Διαμαντίδη, απάντησε: “Περιμέναμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Είναι ένας έμπειρος παίκτης με λύσεις και στις δύο άκρες του παρκέ”.

Όσο για τον Σλότερ, τόνισε: “Μπορεί ν’ αγωνιστεί στις θέσεις “1” και “2”, αλλά καλύτερα και για εμάς να ‘ναι στη θέση “2”, αλλιώς χάνει απ’ την ενέργειά του και την ποιότητα του στο σουτ. Αλλά είμαστε χαρούμενοι για την ικανότητά του ν’ αγωνίζεται και στις δύο θέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…