Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ξεκινάμε από την άμυνα”

“Ξεκινάμε από την άμυνα”

vetoulas neyra

vetoulas-neyra

O Aπόλλωνας Πάτρας επιβλήθηκε του Κοροίβου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που η ποιότητα έλειψε με την νευρικότητα να είναι έντονη, όπως υπογράμμισε και ο Νίκος Βετούλας. Ο τεχνικός των Πατρινών, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αναφέρθηκε τη σημασία της άμυνας και σχολίασε τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του για το θεσμό, τον Πανιώνιο:

“Ξεκινώντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας, σίγουρα δεν ήταν παιχνίδι που διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχαμε νευρικότητα και οι δυο ομάδες ξεκινήσαμε με αμυντικό προσανατολισμό.

Ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι το ξέραμε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε και έπρεπε να το κερδίσουμε από την άμυνα. Θεωρώ πως στο επιθετικό κομμάτι, εξαιρουμένων των επιθετικών ριμπάουντς ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στην επίθεση ενώ βρίσκαμε ρυθμό ήταν έκδηλη η νευρικότητα. Και πάλι θα πω συγχαρητήρια στα παιδιά έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μεθαύριο για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα πριν την έναρξη της σεζόν που θα είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα”.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν η άμυνα θα αποτελεί το βασικό πυλώνα του παιχνιδιού της ομάδας, σημείωσε: “Εμείς ξέραμε πως αν συνεχίζαμε να παίζαμε στην άμυνα θα βρίσκονταν 2λεπτα -3λεπτα που θα τρέξουμε και θα σουτάρουμε σε ανοιχτό γήπεδο αυτό έγινε, αποκτήσαμε μια διαφορά, λίγο στο τέλος θεωρώ ότι η νευρικότητα ήταν ξεκάθαρη και με λάθη από παιδιά που δεν περιμέναμε, αλλά σημασία έχει το κλίμα της ομάδας και εγώ που είμαι στον πάγκο όλοι ήθελαν να κερδίσουν και γι αυτό δίνω τα συγχαρητήρια”.

Αναφορικά με τον Πανιώνιο, επεσήμανε: “Δεν ξέρω για τον Πανιώνιο και πως θα είναι το θέμα είναι να αντιμετωπίζουμε εμείς τα παιχνίδια και να ξεκινάμε από την άμυνα. Θεωρώ αυτή την στιγμή επειδή έχουμε ενάμιση μήνα μαζί, πρέπει να ξεκινάνε από την άμυνα. Είδαμε σήμερα ότι παρ’ ότι την διάρκεια της προετοιμασίας είμαστε στο 40% στο τρίποντο, σήμερα ήμασταν πολύ άστοχοι και στα ελεύθερα σουτ αλλά είναι λογικό να μην είμαστε 100% έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…