Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νέος “πονοκέφαλος”

Νέος “πονοκέφαλος”

charalampopoulos gomelsky

charalampopoulos-gomelsky

Ένα νέο όνομα περιλαμβάνει το ιατρικό δελτίου του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού κατά τη σημερινή προπόνηση του “τριφυλλιού” και θα ξεκινήσει θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Ο προημιτελικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας πλησιάζει αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους “πράσινους”. Τελευταίο “θύμα” ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση της Πέμπτης (9/10).

Στο “μέτωπο” του Τζέιμς Γκιστ, ο Αμερικανός φόργουορντ εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ώμο, δεν προπονήθηκε σήμερα και θα δοκιμάσει ξανά αύριο για να κριθεί αν είναι σε θέση να πατήσει παρκέ στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στους ΝτεΜάρκους Νέλσον και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”. Παράλληλα, ο Αντώνης Φώτσης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκαν στην διάθεση του Ιβάνοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …