“Μύθος ο Ζέλικο”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για την αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα και μετά την ήττα στο Μόναχο η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, όπως τόνισε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού“, στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και υπογράμμισε πως οι “πράσινοι” χρειάζονται βελτίωση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Φενέρ και τη σημασία του αγώνα: “Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει πολλούς καλούς παίκτες στη θέση “1” και γενικά παίζει πολύ καλά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού στην Ευρωλίγκα παίζουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε πως θα κερδίσουμε. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς”.

Για την επιστροφή του Ζοτς: “‘Ο Ζέλικο είναι ένας μύθος για αυτόν τον σύλλογο. Είναι γνωστή και δικαιολογημένη η αγάπη του κόσμου της ομάδας για τον κόουτς Ομπράντοβιτς. Είναι αναμενόμενο να τύχει ιδιαίτερης υποδοχής από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού”.

Για τα σημεία που χρήζει βελτίωσης το “τριφύλλι”: “Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα και στην άμυνα και στην επίθεση“.

Για τους παίκτες της τούρκικης ομάδας: “Είναι μία πλήρης ομάδα. Έχει πολλές καλές μονάδες, ο Γκούντελοκ έχει ξεχωρίσει, όλοι όμως είναι επικίνδυνοι για να σκοράρουν, όπως για παράδειγμα ο Μπογκντάνοβιτς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…