Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μπλουμς προ των πυλών

Μπλουμς προ των πυλών

blums astana

blums-astana

Από τον Κρίσταπς Βάλτερς στον Γιάνις Μπλουμς!
Η αλλαγή ρότας στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού θα φέρει στο ΟΑΚΑ έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ τριών πόντων της Ευρώπης. Τον Γιάνις Μπλουμς! Ο Λετονός γκαρντ, με τη μακρά πορεία στα παρκέ της γηραιάς ηπείρου, είναι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του συμπατριώτη του στο “τριφύλλι”.

Κι αυτό γιατί ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θεώρησε προτιμότερη την ενίσχυση με έναν παίκτη που παίζει περισσότερο στο “2” παρά στο “1”. Ενδεχομένως γιατί στον “άσο” μπορεί να βοηθήσει και ο Έι Τζέι Σλότερ, που πρόσφατα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Γιάνις Μπλουμς έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό κυρίως λόγω της συνύπαρξής του με τον Φώτη Κατσικάρη στη Μπιλμπάο, με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Πέραν των Βάσκων, ο ύψους 1μ91 γκαρντ έχει αγωνιστεί σε Ανβίλ (Πολωνία), Βέντσπιλς (Λετονία), Νάπολι (Ιταλία), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία) και Αστάνα (Καζακστάν), με τη φανέλα της οποίας είχε 10.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ πέρσι, σουτάροντας με 42.6% από την γραμμή των τριών πόντων.

Η πλευρά του παίκτη έχει έρθει σε συμφωνία με αυτήν του Παναθηναϊκού, με τα τυπικά να απομένουν για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του στο “τριφύλλι”. Εν αντιθέσει με την περίπτωση του Κρίσταπς Βάλτερς, η δική του δεν δείχνει ικανή να “χαλάσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…