Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κούραση και τραυματισμοί

Κούραση και τραυματισμοί

ivkovic

ivkovic

Μετά από το ιδανικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, η Εφές Αναντολού υποδέχεται αύριο (30/10, 19:30) τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της διοργάνωσης και θέλει τη νίκη, ώστε να “τριτώσει” τις επιτυχίες της.

Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει, εκτός από την ταλαντούχα λιθουανική ομάδα, να κερδίσει και την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών.

“Το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας θα είναι το τρίτο παιχνίδι για εμάς σε έξι μέρες. Το πρόγραμμα μας είναι πολύ δύσκολο. Μετά από τα δύο παιχνίδια με τη Σάσαρι για την Ευρωλίγκα και την Τόφας για το τούρκικο πρωτάθλημα, έχουμε μόνο δύο μέρες για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Δεν έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε. Η Ζαλγκίρις είναι μία από τις πολύ θετικές ομάδες με πολλούς νέους ταλαντούχους παίκτες, όπως η Εφές Αναντολού.

Έχουν παίξει δυο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, το πρώτο στη Μαδρίτη και τα πήγαν πολύ καλά, όντας μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο παιχνίδι τους ήταν κόντρα στη Νίζνι, το οποίο κέρδισαν εύκολα στην έδρα τους. Πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Ο Λάσμε έχει πρόβλημα με τη μέση του, ενώ ο Σάριτς έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο. Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι τραυματισμοί για εμάς φέτος. Το ιατρικό επιτελείο μας δουλεύει σκληρά προκειμένου οι παίκτες μας να είναι έτοιμοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι μία πολύ δύσκολη εβδομάδα”, ήταν τα λόγια του “Ντούντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…