Κεντρική Basket League Άρης Κανονικά ο Νέιμικ

Κανονικά ο Νέιμικ

naymick filiko

naymick-filiko

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Τρίτη (07/10), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων του Βορρά, Δημήτρης Πρίφτης, είδε με μεγάλη ευχαρίστηση τον Ντρου Νέιμικ να παίρνει κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (02/10) και να τίθεται αυτόματα στη διάθεσή του για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Στον αντίποδα, ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς , ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ανέβασε πυρετό το πρωί, του χορηγήθηκε αντιβίωση και έμεινε εκτός προπόνησης. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη.

Την Παρασκευή (03/10) στις 17:00 ο Άρης θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα, κεκλεισμένων των θυρών, σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στο “Nick Galis Hall”, προκειμένου να παραμείνει σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Στο μεταξύ, μετά από σχετική πρόσκληση, αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Άρης θα δώσει το “παρών” τη Δευτέρα (6/10) στην επίσημη παρουσίαση του Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης θα τιμήσει τον πρώην παίκτη του και πρώην αρχηγό του Άρη, Σάββα Ηλιάδη, που αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Το “παρών” θα δώσουν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης και τα μέλη του Δ.Σ., Θωμάς Νικολός, Γιώργος Αιγίδης, Γιώργος Σιδηροηλίας, θέλοντας με την παρουσία τους να τιμήσουν τον πρώην αρχηγό της ομάδας.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…