Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Καμία δικαιολογία”

“Καμία δικαιολογία”

tomic1

tomic

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει από το Ζηρινείο και το, ανυπέρβλητο όπως αποδείχτηκε, εμπόδιο της εξαιρετικής Κηφισιάς. Ο Μίλαν Τόμιτς δεν έψαξε δικαιολογίες και παραδέχτηκε πως οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαια. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις προβληματικές εμφανίσεις του Ντάνστον, την έλλειψη παιχνιδιού με πλάτη ενώ δήλωσε άγνοια για το μέλλον του στον πάγκο των “ερυθρολεύκων“.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση: Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες, ούτε να επικαλεστούμε το ταξίδι κι αν κάτσαμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο. Δεν είχαμε καθόλου τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Κηφισιά έπαιξε πολύ έξυπνα και μας σταματούσε κάθε φορά που προσπαθούσαμε να τρέξουμε. Εκτός από 2-3 λεπτά δε μπορέσαμε να βρούνε ρυθμό και η ΑΕΝΚ πήρε μία δίκαιη νίκη. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε το ματς με την Λαμποράλ Κουτσά“.

Για τις άσχημες εμφανίσεις του Ντάνστον: “Στο ξεκίνημα της σεζόν είναι αδύνατο η ομάδα να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της. Ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει. Δε μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε έναν παίκτη. Δε μπορούμε να στήσουμε τον Ντάστον στον τοίχο. Όταν χάνεις, χάνουν όλοι. Δε μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη αν χάσει δύο καλάθια”.

Για την έλλειψη παιχνιδιού με πλάτη: “Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα γιατί με τους τραυματισμούς το παιχνίδι μας έχει πάει στο pick . Είναι ένα πρόβλημα οι απουσίες“.

Για το αν έχει ενημέρωση από την διοίκηση σχετικά με το μέλλον στον πάγκο: “Όχι. Έχετε εσείς;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…