Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κάναμε πολλά λάθη”

“Κάναμε πολλά λάθη”

ivanovic manolo berrocal

ivanovic-manolo-berrocal

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Μπάγερν Μονάχου στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα και πως απέχει αρκετά από αυτή που έχει στο μυαλό του ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Κάναμε πολλά λάθη, τακτικής και συγκέντρωσης, στο τελευταίο δεκάλεπτο και γι’ αυτό δεν πήραμε το παιχνίδι. Υπήρχαν και κάποια θετικά στοιχεία, παίξαμε κατά περιόδους αρκετά καλό μπάσκετ και είχαμε κάποιες καλές συνεργασίες, αλλά τα περισσότερα ήταν τα αρνητικά.

Δεν είμαστε έτοιμοι, θέλουμε πάρα πολλή δουλειά και πρέπει να βελτιωθούμε σε άμυνα κι επίθεση. Στο τέλος ήμασταν πολύ κακοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθείς είναι να δουλεύεις κάθε μέρα και να έχεις όλους τους παίκτες σου κάθε μέρα. Η ομάδα απέχει πολύ ακόμη από το πώς φαντάζεται ο προπονητής την ομάδα”, τόνισε ο Μανωλόπουλος και πρόσθεσε:

“Ο Παναθηναϊκός πάντα και σε κάθε έδρα παίζει για τη νίκη. Θεωρώ πως είναι μια κακή ήττα. Οι βλέψεις είναι πάντα ψηλές, αν και είμαστε μια νέα ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Θέλει υπομονή, αλλά οι στόχοι είναι πάντα στόχοι. Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, αλλά είναι νωρίς ακόμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…