Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ικανοποιημένος ο Κρέσπι

Ικανοποιημένος ο Κρέσπι

krespi siena

krespi-siena

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στη νίκη επί της Νεπτούνας εμφανίστηκε ο Μάρκο Κρέσπι. Ο τεχνικός της Λαμποράλ Κούτσα τόνισε πως είδε πολλούς από τους παίκτες του να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ξεχωρίζοντας τους Σαν Εμετέριο, Ερτέλ και Μπέρτανς.

“Έπρεπε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με κάθε κόστος! Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, όταν δηλαδή η νίκη είναι επιτακτική, δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις καλά! Είμαι ικανοποιημένος για τρεις, κυρίως, λόγος. Κατ” αρχάς, επειδή οι αντίπαλοί μας είχαν μόλις τέσσερα τρίποντα. Γνωρίζουμε ότι διαθέτουν καλούς σουτέρ πίσω από τα 6μ.75. Δεύτερον, ο Ερτέλ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κοίταξε το συμφέρον της ομάδας ενώ προσπάθησε για το καλύτερο.

Τέλος, πιστεύω ότι ο Νταβίς Μπέρτανς και ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο έκαναν πολύ καλή δουλειά στην άμυνα, ειδικά στην weak side, όταν προσπαθήσαμε να πιέσουμε στην μπάλα. Ελέγξαμε το παιχνίδι ενώ ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, χωρίς να δώσουμε καλά σουτ στους αντιπάλους μας. Δεν μπορούμε να παίξουμε καλά σε αυτό το σημείο της χρονιάς όμως μπορούμε να παίξουμε σοβαρά. Είδα πολλούς παίκτες μου απόψε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παίζουν σοβαρά”, ήταν τα λόγια του Κρέσπι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…