Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Θα τα πάμε καλύτερα”

“Θα τα πάμε καλύτερα”

linden diamantidis

linden-diamantidis

Ο Τομ Λίντεν άφησε την Σουηδία και κατηφόρισε στη Ρόδο για να φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού. Ο Σουηδός φόργουορντ (3π.-4ρ.-1ασ.), μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρθηκε στις εμπειρίες του μέχρι στιγμής από τη χώρα μας και την Α1 ενώ εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ροδίτικη ομάδα θα πραγματοποιήσει καλύτερη σεζόν από την περσινή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Όλα είναι καινούρια στην ομάδα. Από τους παίκτες, που μόλις τρεις έμειναν από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και τον προπονητή. Οι εντυπώσεις που έχω μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικές, καθώς άπαντες μου φέρονται πολύ καλά από παίκτες μέχρι προπονητές. Έχουμε πολύ ταλέντο και πιστεύω πως μέρα τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω πως φέτος θα τα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, ενώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως έχουμε αρκετές πιθανότητες να μπούμε ακόμα και στα playoffs“.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: “Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν μπορούσαμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, γιατί το ρόστερ του Πανιωνίου αποτελούνταν κυρίως από παίκτες του Εφηβικού. Μετά αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και πρόκειται για μία πολύ καλύτερη και γρήγορη ομάδα. Γενικά το ελληνικό πρωτάθλημα διαφέρει από το σουηδικό και είναι καλύτερο. Εδώ, υπάρχει λίγο περισσότερο ταλέντο, ενώ το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο και πιο physical“.

Για τους φιλάθλους στην Ελλάδα: “Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία εδώ στα ελληνικά γήπεδα. Όταν παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, ο κόσμος έκανε πολλή φασαρία στις κερκίδες. Αλλά και οι δικοί μας φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως είναι κοντά μας και μας στηρίζουν“.

Για το νησί της Ρόδου: “Όλα είναι πολύ όμορφα εδώ και μόνο καλά λόγια έχω να πω για το νησί. Ο καιρός είναι εξαιρετικός, αλλά και ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός και σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και αυτή την εποχή που φεύγουν οι τουρίστες και έχει περισσότερη ησυχία, είναι πολύ ωραία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…