“Θα πάμε καλά”

tomic

tomic

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα τα πάει καλά στην εκτός έδρας αυριανή (31/10) αναμέτρηση με τη Νεπτούνας για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Μίλαν Τόμιτς κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Λιθουανία. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” πήρε μαζί του στην αποστολή τον Τρεμέλ Ντάρντεν, ο οποίος ωστόσο δεν θα αγωνιστεί. Αντίθετα ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αναμένεται πάρει κανονικά χρόνο συμμετοχής.

“Η Νεπτούνας είναι μια ομάδα που παίζει με αρκετή ενέργεια, ιδιαίτερα στο γήπεδο της. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό και να σουτάρουν πολλά τρίποντα, είτε στο σετ παιχνίδι είτε σε καταστάσεις αιφνιδιασμού. Παίζουν δυνατά, σουτάρουν αρκετά και είμαστε νομίζω προετοιμασμένοι καλά γι’ αυτό το ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κόψουμε τα τρίποντα τους είτε στον γρήγορο ρυθμό, είτε στο σετ παιχνίδι και θεωρώ πως θα πάμε καλά“, τόνισε αρχικά ο Τόμιτς.

Για το εάν οι δύο ομάδες μοιάζουν τακτικά στο παιχνίδι τους:Δεν θα το έλεγα αυτό. Κάποιοι έλεγαν πως ο Ολυμπιακός κακώς σούταρε 34 τρίποντα με τον Κολοσσό Ρόδου. Από τη στιγμή που σε αφήνουν, πρέπει να σουτάρεις κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή όταν σου αφήνουν το τρίποντο, τι να κάνουμε, να μπούμε μέσα;”.

Για την ετοιμότητα του Τρεμέλ Ντάρντεν και του Μπρεντ Πέτγουεϊ: “Ο Ντάρντεν θα είναι μαζί μας, αλλά  δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι, απλώς είναι καλό να είναι με την ομάδα από τη στιγμή που έχει κάνει δυο προπονήσεις μαζί μας. Ο Μπρεντ είχε έναν σπασμό στη μέση χθες στην προπόνηση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Νομίζω θα παίξει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…