Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο”

“Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο “Παλατάκι” την περασμένη εβδομάδα, οδήγησε το ματς στην παράταση αλλά δεν κατάφερε να φύγει από τη συμπρωτεύουσα με το μεγάλο “διπλό” στις αποσκευές του, σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε πως στόχος του Ρεθύμνου, υποδεχόμενο τον ΚΑΟΔ, είναι η νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη εμπειρίας της δραμινής ομάδας. Τέλος, σημείωσε πως οι παίκτες του θα παίξουν δυνατά αλλά η βοήθεια του κόσμου θα δώσει την έξτρα ώθηση:

“Είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας για την καινούρια σεζόν. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη εντός και να την συνδυάσουμε με μία πολύ καλή εμφάνιση. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να δείξουμε το πάθος που έχουμε για τη νίκη.

Ο αντίπαλος είναι ουσιαστικά μία καινούρια ομάδα. Έχει ανανεώσει κατά πολύ το ρόστερ της σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Έχει νέα παιδιά με ενέργεια αλλά δεν διαθέτουν την εμπειρία της κατηγορίας. Το Ρέθυμνο θα στηριχτεί στην δύναμη και στην ενέργεια  που του δίνει ο κόσμος του. Τον θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι”.

Ο Φάνης Κουμπούρας, με τη σειρά του, πρόσθεσε:  “Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι την 1η αγωνιστική αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Για αυτό τώρα θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις. Το “κλειδί” για την ομάδα μου είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε για να έχουμε ένα εύκολο βράδυ. Ο ΚΑΟΔ έχει ενθουσιασμό και θα πιέσει πολύ στην άμυνα. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…