Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Θέλει χρόνο ο “Πέρπε”

Θέλει χρόνο ο “Πέρπε”

perperoglou efes filiko

perperoglou-efes-filiko

Δηλώσεις στην Ευρωλίγκα παραχώρησε ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του, τονίζοντας ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, δεδομένου ότι φεύγει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, ενώ χρόνο χρειάζεται και η Εφές για να “δέσει” και να βγάλει στο παρκέ την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Παράλληλα, ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στον όμιλο της τουρκικής ομάδας στην Ευρωλίγκα, καθώς και στην πρόκληση να κατακτήσει το τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Θα χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής για μένα και την οικογένειά μου, καθώς βρίσκομαι για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας. Όλοι εδώ με υποδέχτηκαν πολύ φιλικά και σίγουρα βοηθά το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Βαγγέλης Αγγέλου, αλλά και το ότι η ζωή στην Τουρκία μοιάζει με την Ελλάδα. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου.

Πιστεύω πως θα έχουμε μια δυνατή ομάδα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας, απλώς θέλουμε λίγο καιρό για να γνωριστούμε καλύτερα. Είμαστε μαζί εδώ και περίπου ένα μήνα και περνάμε πολλή ώρα μαζί, ακόμη κι εκτός γηπέδου.”

Σχολιάζοντας τα παιχνίδια κόντρα σε Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Νίζνι, Σάσαρι και Ούνιξ, είπε: “Είναι όλες καλές ομάδες. Έχουμε μεγάλα ταξίδια στη Ρωσία και τη Λιθουανία, που δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα. Αλλά αν θέλουμε να περάσουμε θα πρέπει να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται και θέλουμε να προοδεύουμε διαρκώς”.

Τέλος, αναφορικά με την πρόκληση να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τρίτη διαφορετική ομάδα, πιάνοντας στην πρώτη θέση τον Γιασικεβίτσιους, σχολίασε: “Είναι μεγάλο το κίνητρο. Ο Σάρας ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη και είμαι περήφανος που υπήρξα συμπαίκτης του. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…