Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η φανέλα με το “6”

Η φανέλα με το “6”

sloter bramos

sloter-bramos

Στο ποδόσφαιρο έχει γράψει ιστορία (κι έχει γραφτεί βιβλίο κι έχει γυριστεί ταινία με τον Στράτο Τζώρζογλου) η “φανέλα με το νούμερο 9“. Στη σχέση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, από τη στιγμή που βρέθηκε στον αντίπαλο πάγκο (Φενέρμπαχτσε) η ιστορία γράφεται από τη “φανέλα με το νούμερο 6“!

Ήταν 20 Μαρτίου, όταν ο Ζοτς επέστρεψε στο ΟΑΚΑ. Τότε ο Παναθηναϊκός μόλις είχε αλλάξει προπονητή, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Φραγκίσκου Αλβέρτη, αλλά ο φοβερός και τρομερός Μάικλ Μπράμος σε 29.29” συμμετοχής καθόρισε την τύχη της αναμέτρησης.

Στο νικηφόρο 76-67 του Παναθηναϊκού, ο Μπράμος (φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 6) πέτυχε 23 πόντους με 1/1 δίποντο, 7/8 τρίποντα, μάζεψε 4 ριμπάουντ (όλα αμυντικά), είχε 1 ασίστ και 3 λάθη.

Απόψε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ. Η Φενέρ ηττήθηκε με 91-73 και τη φανέλα με το νούμερο 6 φορούσε ο Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος σε 23 λεπτά πέτυχε 23 πόντους με 1/2 δίποντα, 7/10 τρίποντα, μάζεψε 4 ριμπάουντ (όλα αμυντικά), είχε 1 ασίστ και 2 λάθη.

Είπε κανείς ότι η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…