Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είχαμε πολύ πάθος”

“Είχαμε πολύ πάθος”

manolopoulos euroleague

manolopoulos-euroleague

Ο Παναθηναϊκός, κόντρα στα προγνωστικά, επικράτησε χθες του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά της διόργανωσης. Η νίκη αυτή επί του “αιωνίου” αντιπάλου ήρθε επειδή οι παίκτες του “τριφυλλιού” μπήκαν στην αναμέτρηση χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μανωλόπουλος στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

“Καλησπέρα,

Καταφέραμε κάτι που μπορεί για πολλούς να έμοιαζε απίθανο, αλλά εμείς είχαμε στο μυαλό μας κάτι συγκεκριμένο. Στο παρκέ θα μπαίναμε πέντε εμείς και πέντε ο αντίπαλος και εκεί θα φαινόταν τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει.

Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος φτάσαμε σε μια μεγάλη πρόκριση που δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας και χαρά στον κόσμο μας. Ερχόμασταν από μια δύσκολη περίοδο με πολλά προβλήματα αλλά τ’ αφήσαμε όλα στην άκρη και δουλέψαμε σκληρά με τα δεδομένα που είχαμε στα χέρια μας.

Δεν ρισκάραμε με παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν στο 100%. Μπορώ να πω μάλιστα πως οι απουσίες μας έκαναν ακόμη περισσότερο ομάδα και μας συσπείρωσαν πιο πολύ. Δουλέψαμε πάνω σε διάφορα σχήματα, μελετήσαμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και έπρεπε να βρούμε πως θα καλύψουμε τα κενά μας.

Καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε παιδιά χωρίς εμπειρία από ντέρμπι και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όποιο παιδί πάτησε στο παρκέ. Επίσης, θέλω να τονίσω πως η συμπεριφορά και η ένταση που έζησε ο πάγκος και όλα τα μέλη της αποστολής την αναμέτρηση δείχνει πόσο θέλαμε να είμαστε εμείς οι μεγάλοι νικητές. Ήταν καταπληκτικοί όλοι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ο Παναθηναϊκός είτε έχει προβλήματα είτε όχι είναι γεννημένος για να παλεύει τα μεγάλα ματς.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε τώρα είναι πως η συνέχεια είναι δύσκολη και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους αγώνες που έρχονται. Πρώτα με τη Κηφισιά στο ΟΑΚΑ, όπου ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει να μας συμπαρασταθεί, μετά με την Τουρόβ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Το μυαλό όλων βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο εκεί.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …