Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Είμαστε έτοιμοι”

“Είμαστε έτοιμοι”

kaselakis aek

kaselakis-aek

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με φόντο τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση στην επίσημη σελίδα της Ένωσης στο facebook. Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

“Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της. Σίγουρα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο το περιβάλλον για μας, αλλά δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο κόουτς Πρίφτης έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και αναμένεται να διεξαχθεί ένας πολύ δυνατός αγώνας.

Προσωπικά, πέρασα πολύ ωραία στην Θεσσαλονίκη αλλά τώρα βρίσκομαι στην ΑΕΚ και αυτό που θέλω είναι να κερδίσει η ομάδα μου. Αυτό είναι που μετράει. Το σημαντικό για μας είναι να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα”, τόνισε αρχικά ο Σαρικόπουλος και πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το ματς. Προπονηθήκαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Το ταξίδι στην Πάτρα μπορεί να ήταν μία “ταλαιπωρία”, αλλά είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε ακόμα ένα δυνατό φιλικό. Προσπαθούμε να βρούμε τη “χημεία” μας ως ομάδα.

Αγωνιστικά, μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλο, όμως όσο περνάει ο καιρός γνωριζόμαστε όλο και περισσότερο. Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι, ήλθαμε στην Θεσσαλονίκη για τη νίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…