Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Γρήγορο στυλ παιχνιδιού”

“Γρήγορο στυλ παιχνιδιού”

ivanovic filika

ivanovic-filika

Στις θέσεις που αναζητείται ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό αλλά και τη διαφαινόμενη απόκτηση του Γιάνις Μπλουμς αναφέρθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στα πλαίσια της media day του “τριφυλλιού“, ενώ επιπλέον μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα προβλήματα της προετοιμασίας και κυρίως την ανάγκη προσαρμογής των νέων παικτών καθώς και το αγωνιστικό προφίλ που θέλει να εμφανίζει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, όμως αυτή τη περίοδο δουλεύουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για τον Λετονό γκαρντ “Πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει στη θέση “1” αλλά και στη θέση “2“. Μας ταιριάζει πολύ αυτή τη περίοδο”.

Για το αιώνιο ντέρμπι στο Κύπελλο: “Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας. Εμείς προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι”.

Για το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας: “Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι οι τραυματισμοί αλλά η προσαρμογή των νέων παικτών. Φέτος δουλεύουμε πάνω σε ένα καινούριο πλάνο και πρότζεκτ που συνδυάζει νέους ηλικιακά παίκτες και τους βετεράνους μας”.

Για το στυλ παιχνιδιού των “πρασίνων”: “Θέλουμε να παίξουμε ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, το οποίο θα στηρίζεται στην πολύ καλή άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…