Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Βελτίωση μέσα από τα λάθη”

“Βελτίωση μέσα από τα λάθη”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προβάλει σημαντική αντίσταση και παραδόθηκε στις ορέξεις της υπερηχητικής Λοκομοτίβ Κούμπαν, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 87-46. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα του στα οποία προστέθηκε και ο τραυματισμός των Χαραλαμπίδη και Μαργαρίτη ενώ υπογράμμισε πως ο “δικέφαλος” πρέπει να βελτιωθεί αισθητά για να έχει μέλλον στο Γιούροκαπ:

“Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Είχαμε προβλήματα από πριν από το παιχνίδι και αυτό έγινε χειρότερο για μας, από την στιγμή που ένας από τους καλύτερους παίκτες μας τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα, χάσαμε κι έναν ακόμη στην πορεία του αγώνα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για μας. Κι όταν το ρόστερ σου είναι περιορισμένο και αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι λάθη κάναμε και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το γήπεδο για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε για να έχουμε βλέψεις στη διοργάνωση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ για την εμφάνισή της και της εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια της διοργάνωσης”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, διευκρίνισε ότι: “γύρισε το πόδι του Χαραλαμπίδη. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αλλάξουμε κάτι στην ροή του αγώνα, από την στιγμή που είχαμε κι αυτές τις απώλειες των παικτών στη διάρκεια του αγώνα, με τον Μαργαρίτη και τον Χαραλαμπίδη και τον Όντουμ που έλειπε ένα δεκαήμερο”.

Ο Γιώργος Δέδας, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Για την δική μας ομάδα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εάν δεν παίζουμε σαν ομάδα χάνουμε το 80% της δυναμικής μας. Σήμερα η Λοκομοτίβ μας έδειξε ότι έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμη και όχι για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά για να το πλησιάσουμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση, σίγουρα υπάρχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αλλά αυτή είναι μία κατάσταση που πρέπει να μάθουμε αντιμετωπίζουμε όταν παίζουμε στην Ευρώπη και σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό το παιχνίδι που κάναμε σήμερα.

Μας πείραξε φυσικά και η διαφορά, αλλά περισσότερο μας πείραξε ότι παίξαμε τόσο άσχημα και σίγουρα πολύ χειρότερα από αυτό που μπορούμε. Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για το πώς παίξαμε και την κακή εικόνα που δείξαμε εδώ σε αυτό το γήπεδο. Το επόμενο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ είναι σε έναν περίπου μήνα είναι αρκετά μακριά και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και δεν θα δείξουμε τόσο κακό πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…