Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Αρνούμαστε να χάσουμε”

“Αρνούμαστε να χάσουμε”

markopoulos odum karsiyaka

markopoulos-odum-karsiyaka

Ο Τζέικ Όντουμ αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών στη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον της Καρσίγιακα. Ο Αμερικανός γκαρντ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που “αρνείται να χάσει” ενώ σημείωσε πως παρ’ ότι αποβλήθηκε και είδε τις παρατάσεις καθηλωμένος στον πάγκο, η εμπιστοσύνη που έχει στους συμπαίκτες του είναι τεράστια:

“Ήρθαμε να παίξουμε όσο πιο δυνατά και όσο περισσότερο μπορούμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω ότι σε πολύ σημαντικό βαθμό είχαμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα εκτός του ότι είναι πολύ σημαντικό, θα μας βοηθήσει να πάμε ακόμη καλύτερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι που ακολουθεί και το οποίο γνωρίζω ότι είναι πολύ σημαντικό και για την αντιπαλότητα που υπάρχει.

Η ομάδα μας είναι ομάδα που αρνείται να χάσει. Παντού, ακόμη και σε φιλικά παιχνίδια και για αυτό είδατε πόσες παρατάσεις παίξαμε μέχρι τώρα. Νομίζω ότι εκτός από την δουλειά που κάναμε εμείς μέσα στο γήπεδο, μας είχαν προετοιμάσει με εξαιρετικό τρόπο και οι προπονητές μας. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν να τρέξουν, ενώ τους οδηγήσαμε και σε πολλά λάθη. Είδα τις δύο παρατάσεις από τον πάγκο, αφού είχα αποβληθεί με φάουλ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο εύκολο από ότι στο κολέγιο. Γιατί στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που τους έχω τρομερή εμπιστοσύνη, όπως ο Χαραλαμπίδης και ο Μαρκ, αλλά και όλα τα παιδιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…