Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απόλυτη συγκέντρωση”

“Απόλυτη συγκέντρωση”

obradovic new

obradovic-new

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να επισκεφτεί το ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους “πράσινους” (30/10, 21:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα και ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας θα αντιμετωπίσει εκ νέου το “τριφύλλι” στο γήπεδο που πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

Ο πολύπειρος Σέρβος προπονητής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι αν θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στη φετινή διοργάνωση.

“Πρόκειται για ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Την προηγούμενη φορά που παίξαμε ενάντια στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Πρέπει να κρατήσουμε τη συγκεντρωσή μας και στα 40 λεπτά του παιχνιδού, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στα προηγούμενα παιχνίδια μας.

Πάντα έχουμε με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας και έαν θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, η συγκέντρωση μας θα πρέπει να είναι απόλυτη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης”, ήταν τα λόγια του Ζοτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Μοιράστηκε το MVP της 34ης αγωνιστικής ο Σλούκας

Μοιράστηκε το βραβείο του MVP, ο Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκα…