Κεντρική Basket League Άρης “Απάνθρωπο το πρόγραμμα”

“Απάνθρωπο το πρόγραμμα”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος ωστόσο, χαρακτήρισε απάνθρωπο το πρόγραμμα, μιας και η ομάδα του αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια μέσα σε 6 μέρες:

«Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και δύναμη σε όλες τις ομάδες. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η Ελευσίνα ήταν σε τρομερό επιθετικό ρυθμό, εμείς πολύ κακοί αμυντικά δίνοντας πολλά ελεύθερα σουτ γι’αυτό είχε και πολύ καλό ποσοστό στα τρίποντα. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο προσαρμοστικοί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, νομίζω ότι παίξαμε πολύ πιο αποτελεσματική άμυνα και γι’αυτό φτάσαμε στην νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι, αλλά για όλη την εβδομάδα.

Χωρίς να θέλω να πω ποιος φταίει γι’ αυτό, όταν οι παίκτες παίζουν τρία παιχνίδια σε έξι μέρες είναι απάνθρωπο. Εμείς ήδη αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες αυτής της κατάστασης χάνοντας τον Τόμας για τα επόμενα παιχνίδια. Θα δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός αλλά σίγουρα η αιτία είναι η κούραση”.

Από πλευράς παικτών του Άρη, μίλησε ο Μοχάμετ Πάσαλιτς, ο οποίος επισήμανε: “Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να παίξουμε την άμυνα που θέλαμε και γι’αυτό και ο Πανελευσινιακός έβαλε πολλά σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερη άμυνα, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…