Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έτοιμοι για την πρεμιέρα”

“Έτοιμοι για την πρεμιέρα”

skourtopoulos rethimno filiko

skourtopoulos-rethimno-filiko

Την πεποίθηση του πως το Ρέθυμνο θα είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

“Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλύτερος σε σχέση με πέρυσι. Αναμένεται να διαφοροποιήσουμε αρκετά πράγματα από αυτά που κάναμε σήμερα και γενικότερα στο τουρνουά. Για την ομάδα μας ήταν τα τελευταία τεστ, καθώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε κάποιο άλλο δυνατό φιλικό παιχνίδι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και αγωνιστικά θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός της κρητικής ομάδας και πρόσθεσε:

“Θα έχουμε αρκετά καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας, αυτό είναι σίγουρο. Γενικότερα δοκιμάσαμε σε όλα τα παιχνίδια της προετοιμασίας κάποια πράγματα και παράλληλα έχουμε δουλέψει και σε άλλα πολλά. Βάλαμε κομμάτια στο παιχνίδι μας που μερικές φορές κάποια δεν ταίριαζαν. Αυτό ήταν ένα πρόγραμμα που έπρεπε να γίνει. Ξέρουμε τι μας ταιριάζει καλύτερα και στα επίσημα ματς θα στηριχτούμε σε αυτά. Μπαίνουμε στο τελικό στάδιο και πρέπει να ετοιμαστούμε ακριβώς γι’ αυτό που χρειάζεται”.

Τέλος ο Σκουρτόπουλος δήλωσε για το τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης“: “Το τουρνουά ήταν εξαιρετικό από κάθε άποψη. Μακάρι κάθε χρόνο να υπάρχει η δυνατότητα για την ομάδα να το διοργανώνει σε αυτό το επίπεδο. Όποιος ήρθε χάρηκε και ευχαριστήθηκε με αυτό που είδε. Σε ‘μένα προσωπικά μου έχουν στείλει συγχαρητήρια από κάθε άκρη της Ευρώπης που έχουν δει εικόνες και γενικότερα πράγματα για αυτό του τουρνουά που για 2η συνεχόμενη χρονιά έχει διεθνή χαρακτήρα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μείνει σε τόσο υψηλό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…