Κεντρική Ελευσίνα “Τελειώνει” σήμερα

“Τελειώνει” σήμερα

 

skarafigas

Επτά χρόνια κομμάτια; Ενδεχομένως όχι, καθώς ακόμα και τώρα, που ο Γιώργος Σκαραφίγκας διανύει την τελευταία του ημέρα ως προπονητής του Πανελευσινιακού, οι σχέσεις με τους περισσότερους ανθρώπους της διοίκησης παραμένουν εξαιρετικές. Βλέπετε, κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την πορεία του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα της Ελευσίνας, όμως το “τέλος” είναι νομοτελειακό φαινόμενο.

Η απόφαση για την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας έχει ληφθεί και σήμερα αναμένεται να επικυρωθεί. Οι δύο πλευρές χωρίζουν… βελούδινα, καθώς το κλίμα για τον “Σκάρι” έχει βαρύνει το τελευταίο διάστημα. Αν και αρχικά είχε απλωθεί ομπρέλα προστασίας γύρω από τον Έλληνα προπονητή (στις 25/10 είχαμε γράψει ότι “τρίζει η καρέκλα τού Σκαραφίγκα“, αλλά αμέσως μετά υπήρξε κάλυψη από την πλευρά της διοίκησης, που ενημέρωσε πως δεν υπάρχει “κανένα θέμα με Σκαραφίγκα“), όμως οι εξελίξεις είχαν δρομολογηθεί.

Από το βράδυ και μετά, αφού ρυθμιστούν και οι λεπτομέρειες (μόνο λεπτομέρειες δεν είναι) που αφορούν στο οικονομικό θέμα, θα αρχίσει η αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …