Κεντρική Ελευσίνα “Τελειώνει” σήμερα

“Τελειώνει” σήμερα

 

skarafigas

Επτά χρόνια κομμάτια; Ενδεχομένως όχι, καθώς ακόμα και τώρα, που ο Γιώργος Σκαραφίγκας διανύει την τελευταία του ημέρα ως προπονητής του Πανελευσινιακού, οι σχέσεις με τους περισσότερους ανθρώπους της διοίκησης παραμένουν εξαιρετικές. Βλέπετε, κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την πορεία του Έλληνα τεχνικού στην ομάδα της Ελευσίνας, όμως το “τέλος” είναι νομοτελειακό φαινόμενο.

Η απόφαση για την αλλαγή στον πάγκο της ομάδας έχει ληφθεί και σήμερα αναμένεται να επικυρωθεί. Οι δύο πλευρές χωρίζουν… βελούδινα, καθώς το κλίμα για τον “Σκάρι” έχει βαρύνει το τελευταίο διάστημα. Αν και αρχικά είχε απλωθεί ομπρέλα προστασίας γύρω από τον Έλληνα προπονητή (στις 25/10 είχαμε γράψει ότι “τρίζει η καρέκλα τού Σκαραφίγκα“, αλλά αμέσως μετά υπήρξε κάλυψη από την πλευρά της διοίκησης, που ενημέρωσε πως δεν υπάρχει “κανένα θέμα με Σκαραφίγκα“), όμως οι εξελίξεις είχαν δρομολογηθεί.

Από το βράδυ και μετά, αφού ρυθμιστούν και οι λεπτομέρειες (μόνο λεπτομέρειες δεν είναι) που αφορούν στο οικονομικό θέμα, θα αρχίσει η αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Το εντυπωσιακό στοπ του Βουλγαρόπουλου στον Βούγισιτς (vid)

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος έγινε για λίγο “ηλεκτρολόγος” στο παιχνίδι της Εθνική…