Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Συνεχίζει με “Glass Cleaning”

Συνεχίζει με “Glass Cleaning”

paok-pagkos-petros oikonomakis

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με την εταιρεία “Glass Cleaning“, η οποία θα αποτελέσει ξανά “Επίσημο Προμηθευτή” της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

paok-glass_cleaning-xorigia

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού και της υγιεινής καθώς και στην παραγωγή και τη διάθεση επαγγελματικών ειδών καθαρισμού, η “Glass  Cleaning“, στηρίζει την ομάδα μας για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο (2014 – 2015) ως “Επίσημος Προμηθευτής“.

Η “Glass  Cleaning” προσφέρει 15% έκπτωση σε όλους τους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για αγορές προϊόντων από το κατάστημα στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 174 στην Θεσσαλονίκη (ισχύει με την επίδειξη του εισιτηρίου).

Παρουσίαση “Glass Cleaning”

Η Glass Cleaning, είναι μια από τις μεγαλύτερες αμιγώς Ελληνική εταιρεία, με σημαντική θέση στην αγορά του επαγγελματικού καθαρισμού και της υγιεινής στην πατρίδα μας, στην παραγωγή και διάθεση επαγγελματικών ειδών καθαρισμού για πάνω από 40 χρόνια.

Η εταιρεία παράγει και προσφέρει ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Υγιεινής αποτελούμενο από προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες, το οποίο διατίθεται απευθείας από ένα αναπτυγμένο δίκτυο εταιρικών υποκαταστημάτων και εξειδικευμένων καταστημάτων franchise. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.glasscleaning.gr και στο τηλέφωνο 23920 91252.

Διεύθυνση Επικοινωνίας Glass Cleaning: Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 57500, Τηλ. 2392091252, Fax. 2392091790, Site: http://www.glasscleaning.gr”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …