Κεντρική Basket League Κολοσσός Στηρίζει το “Road 2 Awareness”

Στηρίζει το “Road 2 Awareness”

kolossos-road 2 awareness

Οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και μέλη του ΔΣ του Κολοσσού Ρόδου παρευρέθηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση την περασμένη Κυριακή (28/09), όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα “Road 2 Awareness“.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Η αθλητική και η προπονητική ομάδα του Κολοσσού H HOTELS παραβρέθηκε με τα μέλη του ΔΣ κ. Παντελή Κουγιό και κ. Αντώνη Γιαννικουρή, σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, την Κυριακή 28/09/14, για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Road 2 Awareness. Στηρίζουμε τη δράση και τις ενέργειες που υλοποιούνται όπως ο φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαίμαχων, στις 6 Οκτωβρίου, ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort διοργάνωσε την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου, εκδήλωση προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα Road to Awareness και να μας ενημερώσει για τη μεγάλη πρωτοβουλία που έχει αναλάβει σαν μέλος της οικογένειας της Starwood Hotels & Resorts. Πιο συγκεκριμένα, διοργανώνει σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων βετεράνων του Άρη Αρχαγγέλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, στις 06 Οκτωβρίου 2014, στις 17:00 στο Γήπεδο Αρχαγγέλου.

Παράλληλα με τον αγώνα, πραγματοποιείται μία λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, όπως αυθεντικές μπλούζες της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογεγραμμένες από τους παίκτες της, αλλά και πακέτα διαμονής σε μερικά από καλύτερα ξενοδοχεία της Starwood, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα, από τη λαχειοφόρο αγορά και από τις χορηγίες των πολλών επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό, θα διατεθούν απευθείας για το έργο της UNICEF μέσα από το πρόγραμμα Road to Awareness της Starwood και το πρόγραμμα 100% Campaign της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η εταιρία Starwood Hotels & Resorts, μέλος της οποίας είναι το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, στηρίζει ενεργά τη Unicef, κλείνοντας το 2015 20 χρόνια συνεργασίας. Η πρωτοβουλία Road to Awareness είναι ένα μέρος της συνεργασίας αυτής, όπου κάθε ξενοδοχείο της Starwood συγκεντρώνει μέσα από ποικίλες δράσεις χρήματα τα οποία αποδίδονται για τους σκοπούς της Unicef. Από το 2008, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2.5 εκ δολάρια για τη UNICEF, χάρη στον ενθουσιασμό και την υποστήριξη των εργαζομένων της Starwood”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Καντέρ: Συγκινεί ο Τούρκος για τη μητέρα του [pics]

Ο Ενές και ο Κερέμ Καντέρ με αφορμή τη γιορτή της μητέρας προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτ…