Κεντρική Α1 Κολοσσός “Σε υψηλό τέμπο”

“Σε υψηλό τέμπο”

koutalianos-nerantzakis-kolossos

Κολοσσός Ρόδου και Πανελευσινιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Βενετόκλειο, όπου η παρουσία του κόσμου θα αποβεί καθοριστικής σημασίας όπως δήλωσε και ο Μιχάλης Κουταλιανός. Ο τεχνικός των “θαλασσί“, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να έχει προσήλωση στην άμυνα και να ανεβάσει το ρυθμό και να επιδείξει ομαδικότητα:

“Για εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός εντός έδρας αγώνας κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους και γι’ αυτό θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει η καλή άμυνα. Αλλά, εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να τον διατηρήσουμε σε αυτό το υψηλό τέμπο που μας αρέσει να παίζουμε”.

Αναφορικά με τα δυνατά στοιχεία της Ελευσίνας και τους τομείς που θα δώσουν έμφαση οι Ροδίτες, υποστήριξε: “Το δυνατό σημείο του Πανελευσινιακού είναι το επιθετικό ταλέντο που διαθέτει. Γι’ αυτό θα πρέπει να περιορίσουμε την ευστοχία του στα τρίποντα, αλλά παράλληλα θα πρέπει να μην του επιτρέψουμε τα επιθετικά ριμπάουντ.

Εμείς θα στηριχθούμε πολύ στην ομοιογένεια, καθώς θα πρέπει να παίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά και στη βοήθεια του κόσμου”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Άγγελος Τσάμης, επεσήμανε: “Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και από τη στιγμή που είναι στην έδρα μας, το θέλουμε ακόμη περισσότερο. Ο Πανελευσινιακός δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό αναμένεται να έρθει πιο αποφασισμένος. Εμείς έχουμε καταλάβει απόλυτα την επικινδυνότητα της αναμέτρησης, αλλά με την απαιτούμενη συγκέντρωση και τη βοήθεια του κόσμου, θα μπούμε για να πάρουμε τη νίκη.

Πιστεύω πως αυτή η αναμέτρηση θα κριθεί κατά βάση στην άμυνα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο έλεγχος των ριμπάουντ, ενώ αφού παίζουμε στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε στο γήπεδο. Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που διαθέτει καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη “ζημιά”. Οι τρεις ήττες που έχουν κάνει δεν σημαίνουν τίποτα.

Γι’ αυτό εμείς έχουμε δουλέψει καλά, είμαστε υποψιασμένοι και έτοιμοι να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Εμείς θα στηριχθούμε στην ομαδικότητα και το γρήγορο μπάσκετ. Αλλά και με τη βοήθεια του έκτου μας παίκτη, που ανέκαθεν ήταν ο κόσμος, θα πάμε για τη νίκη”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …