Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Σας ευχαριστούμε”

“Σας ευχαριστούμε”

rethimno-xamogelo (7)

Το Χαμόγελο του Παιδιού” απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στο Ρέθυμνο για τη στήριξη που έδειξε η κρητική ομάδα, συμμετέχοντας στο τριήμερο εκδηλώσεων 1-3/08/14, που διοργάνωσε το κλαμπ “Ανεμόμυαλοι” στον Δημοτικό κήπο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η επιστολή:

xamogelo tou paidiou

“Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική συμμετοχή σας στο τριήμερο εκδηλώσεων 1-3/8/14. Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Χάρη στην προσφορά από ιδιώτες και εταιρείες έχουμε καταφέρει να καλύπτουμε τις σημαντικές ανάγκες εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών όχι μόνο σε τρόφιμα, αλλά και είδη ένδυσης, υπόδυσης, οικοσυσκευές, σχολικά και άλλα.

Παράλληλα με την Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” χάρη σε εσάς, τους συμπαραστάτες μας σε όλη την Ελλάδα, έχει επιτύχει από το 1997 να παρέχει καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στη χώρα μας.

Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελλειμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, τα δικά μας παιδιά, καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το ευρύ δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών. Όλα αυτά τα χρόνια ενώσαμε τις δυνάμεις μας και μαζί τα καταφέραμε.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στη χώρα μας. Η αναγνώριση του έργου που επιτελούμε, έχει οδηγήσει στη διεθνή καταξίωση και την ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές πρωτοβουλίες πέρα από τα σύνορα μας.

Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτ’ε και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια!

Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!

Γιατί… “Το Χαμόγελο του Παιδιού” δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς!

Σα ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος

Πρόεδρος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…