Κεντρική Α1 Κολοσσός Παρών με χρώμα… αθλητικό

Παρών με χρώμα… αθλητικό

kolossos-roads to rhodes marathon

Κάτω από τις… “δάφνες” της απόλυτης επιτυχίας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή (12/10) ο πρώτος Μαραθώνιος στη Ρόδο, “1st Roads to Rhodes Marathon”. Η ομάδα του Κολοσσού στήριξε την διοργάνωση με την παρουσία των Ακαδημιών και του Κολοσσάρα, καθώς την ίδια μέρα διεξαγόταν και ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος Μαραθώνιος στη Ρόδο, “1st Roads to Rhodes Marathon”, την Κυριακή 12/10/14. Ο Κολοσσός H hotels στήριξε τη διοργάνωση με την παρουσία των Ακαδημιών και του Κολοσσάρα, μια και την ίδια ημέρα ήταν ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τα παιδιά των Ακαδημιών του Κολοσσού και ο Κολοσσάρας, έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν τόσο στο δρόμο των 5χλμ, όσο και στον τερματισμό, με χρώμα και παλμό αθλητικό.

Η ομάδα του “ΑΟ Κολοσσός” που συμμετείχε κάτω από την επίβλεψη του κου Κωστα Καψάσκη ήταν:

Κανίχης Νίκος, Δασκαλάκης Μιχάλης, Μπινιάκου Δημήτρης, Σταύρου Δημήτρης, Κακκάς Μιχάλης, Σπάρταλής Κυριάκος, Πίπης Κυριάκος , Μπιπέρογλου Γιόχαν, Βακυρτζής Μπάμπης, Ζερβός Αντώνης, Σαρικάς Παναγιώτης, Πλευνιώτης Γιάννης, Πρωτοπαππάς Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Κονταρίνης Φίλιππος, Τσούλλος Μιχάλης, Βασιλαράκης Μιχάλης, Μάχλα Δούκισσα, Χατζημιχαήλ Λουκία,

Καβαλάκη Μαρία -Κατερίνα, Αμπελά Φωτεινή, Πέρου Ειρήνη, Κακά Βέρα, Ντίντα Ελίζα, Παπαθεωδοράκη Κατερίνα, Καταβενάκη Κατερίνα, Αντωναράκη Δήμητρα.

Συνοδός γυμναστής της ομάδας ο κ. Σάκης Ξυπολιτάς.

Ο εξαιρετικός Κολοσσάρας στην εμφάνιση και στην επικοινωνία με τον κόσμο ήταν ο Αγγελάκος Κριστιανός, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.
Ευχαριστούμε τα υπέροχα κορίτσια και αγόρια των Ακαδημιών για τη συμμετοχή τους και συνεχίζουμε με νέες πορείες χαράς για τον Κολοσσό!

Load More Related Articles
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Το ελληνικό μπάσκετ στο πλευρό του Αγγελόπουλου

Στο πλευρό του προέδρου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου, βρίσκονται οι περισσότερες ε…