Κεντρική Ελευσίνα Οι δύο όψεις του ματς

Οι δύο όψεις του ματς

skarafigas

Η Ελευσίνα δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, αυτή τη φορά από την Κηφισιά. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας ανέλυσε τις δύο όψεις της αναμέτρησης και σημείωσε τα λάθη που κόστισαν στην Ελευσίνα καθώς και τα άσχημα ποσοστά από τη “γραμμή της φιλανθρωπίας”:

“Συγχαρητήρια στην Κηφισιά γιατί έκανε μια δίκαιη νίκη. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις η μία είναι όταν προσπαθήσαμε να παίξουμε ένα εντελώς άναρχο παιχνίδι και δημιουργήσαμε προβλήματα στην Κηφισιά και το άλλο είναι στο πέντε εναντίον πέντε που ξέρουμε ότι είναι η δύναμη τους δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε ούτε την άμυνα ούτε την επίθεση.

Από εκεί και πέρα βλέποντας την στατιστική που μερικές φορές λέει την αλήθεια σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες είναι σχεδόν ίδιες. Εμείς παρά λίγο να δημιουργήσουμε ένα ρεκόρ για την Κηφισιά η οποία ήταν κοντά στο να πάρει παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ από αμυντικά. Στα πέντε λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι η Κηφισιά έχασε λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού λόγω κούρασης δύο τραγικά λάθη μας έβγαλαν εκτός διεκδίκησης του παιχνιδιού. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι οι βολές που και πάλι τα ποσοστά μας είναι πολύ άσχημα.

Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ρόδο που για μένα είναι τελικός γιατί αν και είναι εκτός έδρας με καλή ομάδα πρέπει να πάμε εκεί και να διορθώσουμε όλη αυτή την εικόνα που έχουμε αντέχοντας δηλαδή για ένα ημίχρονο και στο δεύτερο δεν δείχνουμε ανάλογη συνέχεια”.

Ο Στέλιος Ιωάννου, με τη σειρά του, υποστήριξε: “Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα στατιστικά αλλά κυρίως για τις δύο ήττες που έχουμε μέσα στη έδρα μας. Τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα κάθε παιχνίδι είναι τελικός εντός και εκτός. Ξέραμε ότι η Κηφισιά έχει την ψυχολογία με την νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά είχαμε και εμείς την ψυχολογία με το μέρος μας λόγω της έδρας.

Όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις δείχναμε διάθεση και πιστεύαμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο τελικά δεν ήρθε. Ψηλά το κεφάλι δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά και ελπίζω το επόμενο παιχνίδι να είναι θετικό για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Το εντυπωσιακό στοπ του Βουλγαρόπουλου στον Βούγισιτς (vid)

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος έγινε για λίγο “ηλεκτρολόγος” στο παιχνίδι της Εθνική…