Κεντρική Διεθνή Μετανιωμένος ο Σμιθ

Μετανιωμένος ο Σμιθ

Nolan Smith cedevita partizan

Nolan-Smith-cedevita-partizan

Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Μπάνβιτ εμφανίστηκε ο Νόλαν Σμιθ. Ο Αμερικανός άσος της Γαλατασαράι φάνηκε πως πέταξε μία πετσέτα προς το μέρος του προπονητή της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, ωστόσο ο ίδιος φρόνισε να διαβεβαιώσει πως την πέταξε στο πάτωμα πάνω στο νεύρα του από το παιχνίδι.

Μάλιστα ζήτησε συγνώμμη μέσω μηνύματος του στο twitter τόσο στην Γαλατασαράι όσο και στους φίλου της ομάδας για το γεγονός που ξεπέρασε τα όρια.

“Θα ήθελα να απολογηθώ στην Γαλατάσαραϊ, αλλά και στους φίλους της ομάδας, γι’ αυτό που έγινε κατά την διάρκεια του αγώνα (σ.σ. κόντρα στην Μπάνβιτ). Η αγάπη μου και το πάθος μου για το παιχνίδι σε συνδυασμό με την σύχγυσή μου για πράγματα που ξέφυγαν από τον έλεγχό μου, με οδήγησαν στο να πετάξω μια πετσέτα στο έδαφος. Φάνηκε σαν να πετάω την πετσέτα στον προπονητή μου, αλλά όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι δεν θα έκανα ποτέ τέτοιο πράγμα.

Απολογούμαι όμως για το περιστατικό ακόμα και αν φαίνεται ότι πέταξα την πετσέτα στον κόουτς. Δεν θα έπρεπε ποτέ να πετάξω την πετσέτα, ανεξαρτήτως της σύγχυσής μου. Δεν είναι αυτός ο τρόπος να συμπεριφέρεσαι όταν είσαι επαγγελματίας. Επαναλαμβάνω, ότι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου”, έγραψε ο Νόλαν Σμιθ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…