Κεντρική Ελευσίνα Κοντά στη νεολαία

Κοντά στη νεολαία

elefsina-episkepsi-sxoleio

Το πρόγραμμα επισκέψεων αντιπροσωπείας του Πανελευσινιακού στα σχολεία του Θριασίου Πεδίου ξεκίνησε, με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας να είναι ο πρώτος σταθμός.

Ο αντιπρόεδρος και τιμ μάνατζερ της αντρικής ομάδας, Θανάσης Κριεκούκης, καθώς και ο Θανάσης Χαϊμαλάς, ως εκπρόσωπος της Ακαδημίας, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά, μίλησαν μαζί τους, τόνισαν τα προτερήματα και τη σπουδαιότητα του αθλητισμού αλλά και του μπάσκετ ενώ κάλεσαν τα παιδιά να πάρουν μέρος στην ακαδημία της ομάδας. Στο τέλος, τους χάρισαν και μπάλες φωτίζοντας τα πρόσωπα τους. Επιπλέον, ανανέωσαν το ραντεβού τους ώστε την επόμενη φορά να βρεθούν αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου κοντά τους.

Η ομάδα της Ελευσίνας αναλαμβάνει ενεργό κοινωνικό ρόλο και έργο καθώς τη φετινή χρονιά θα επισκεφθούν τα σχολεία της περιοχής (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) αντιπρόσωποι της ομάδας (προπονητές, αθλητές, μέλη του Δ.Σ. και γονείς που στηρίζουν την ομάδα). Με τον τρόπο αυτό αφενός αυξάνεται η ευαισθητοποίηση των παιδιών για τον αθλητισμό και αφετέρου ενισχύεται η προσπάθεια της Ακαδημίας για την ανάπτυξη της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Το εντυπωσιακό στοπ του Βουλγαρόπουλου στον Βούγισιτς (vid)

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος έγινε για λίγο “ηλεκτρολόγος” στο παιχνίδι της Εθνική…