Κεντρική Α1 ΑΕΚ “Καμία φθορά στο ΟΑΚΑ”

“Καμία φθορά στο ΟΑΚΑ”

aek-kosmos-oaka

Ο Παναθηναϊκός έκανε λόγο για ζημιές στο ΟΑΚΑ από φίλους της ΑΕΚ (“Αποκατάσταση ζημιών“) αλλά η “Ένωση” προέβη σε κατηγορηματική διάψευση αυτών των ισχυρισμών. Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό novaσπορ fm, υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καμία φθορά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ενώ σημείωσε πως η ΑΕΚ επιθυμεί αρμονική συγκατοίκηση με τους “πράσινους”:

“Ήμουν στο γήπεδο το πρωί και δεν υπάρχει καμία φθορά. Μου προκαλεί απορία αυτό το γεγονός. Το γήπεδο είναι μια χαρά, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά, όπως θα γίνει και αυτός του Παναθηναϊκού με την ομάδα μας.

Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος έγραψε για το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ την επομένη του αγώνα και καλό είναι οι όποιοι αναφέρουν τη λέξη “φθορά” να ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάνε. Αν το πρόβλημα είναι κάποια πράσινα μπαλόνια στην εξέδρες, δεν νομίζω πως είναι άξια ανακοίνωσης. Mας ενδιαφέρει η καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό για να έχουμε μια καλή συγκατοίκηση στο ΟΑΚΑ. Πριν την ανακοίνωση δεν υπάρχει τίποτα”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …