Κεντρική Basket League Άρης Κίνηση ανθρωπιάς

Κίνηση ανθρωπιάς

aris-diarkeias-klirosi

Σε μια ξεχωριστή και σπουδαία κίνηση προέβη ένας φίλος του Άρη, ο οποίος ανώνυμα κάλεσε την ΚΑΕ, αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας και ζήτησε να δοθούν σε άνεργους, μαθητές και φοιτητές! Οι άνθρωποι του Άρη, όπως ήταν φυσικό, έκαναν δεκτή την επιθυμία του καλού “Σαμαρείτη” και ενημέρωσαν πως από σήμερα Δευτέρα (13/10) ξεκινά η κλήρωση για αυτά τα εισιτήρια.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

“Όταν η αγάπη για τον Άρη συνδυάζεται με την ανθρωπιά… Φίλαθλος της ομάδας μας αγόρασε πέντε εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν που ξεκίνησε, με σκοπό να τα διαθέσει σε ανέργους, μαθητές και φοιτητές.

Ο φίλαθλος του Άρη, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επικοινώνησε με την Άρης Κ.Α.Ε. και ζήτησε να γίνει κλήρωση γι’ αυτά τα πέντε εισιτήρια. Η Άρης Κ.Α.Ε. δε θα μπορούσε παρά να πραγματοποιήσει την επιθυμία του. Έτσι, από σήμερα Δευτέρα 13/10, ξεκινά η διαδικασία για φιλάθλους του Άρη που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Στείλτε μέχρι την Παρασκευή 17/10, στις 11.30π.μ., τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για πέντε εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-15. Για να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας, οι νικητές είναι απαραίτητο να επιδείξουν κάρτα ανέργου, μαθητική ή φοιτητική.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή στις 12μ.μ., διά χειρός παίκτη του Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται ο διαγωνισμός για 10 εισιτήρια διαρκείας που προσφέρει η Άρης Κ.Α.Ε. μέσω της σελίδας της στο facebook. Η σχετική κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 16/10″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Σε λιγότερο από δύο μέρες «εξαφανίστηκε» η πρώτη παρτίδα των εμφανίσεων της Γάνδης!

Ήταν μία κίνηση που ο κόσμος του Άρη περίμενε για πολλά χρόνια. Και η ανταπόκρισή του στο …