Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο

aek-panionios-kosmos

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (26/10) είναι αυτή που έρχεται για την ΑΕΚ αλλά ο μεγάλος αγώνας με τον Ολυμπιακό (03/11) για την αγωνιστική της Α1, είναι αυτός που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα και η ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ ενώ παράλληλα ενημέρωσε τους φίλους της “Ένωσης” να ενισχύσει την ομάδα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε ποιος είναι. Ο κόσμος της ΑΕΚ με το “καλημέρα” της επιστροφής της “Βασίλισσας” στην Α1 (Basket League ΣΚΡΑΤΣ) έδειξε μέρος της τεράστιας δυναμικής του, γεγονός που σχολιάστηκε εγκωμιαστικά από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

Η “Βασίλισσα” συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο σε όλα τα επίπεδα και να πρωταγωνιστήσει. Σ’ αυτή την προσπάθεια, απαιτείται η διαρκής στήριξη του κόσμου της.
Στην αναμέτρηση (της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος) με Ολυμπιακό, στις 3 Νοεμβρίου, στις 19:00 (ΟΤΕ SPORT3/HD) ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να κάνει επίδειξη δύναμης και το Κλειστό του ΟΑΚΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ!
Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με Ολυμπιακό.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015, από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Τυάννων 2 και Πίνδου, Νέα Φιλαδέλφεια), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00-20:00, αλλά και με άλλους τρόπους, που αναφέρονται παρακάτω:

http://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-kartes-diarkeias/

Η Βασίλισσα επέστρεψε!

Το σκοτάδι διαδέχθηκε το φως και η ΑΕΚ ανοίγει μια νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία της. Η Βασίλισσα επέστρεψε εκεί που της αξίζει και θα μείνει. Στην Α1. Με δύναμή της, αρωγό της και σύμμαχό της, τον μοναδικό και συγκλονιστικό κόσμο της.

Η Βασίλισσα επέστρεψε, σε χρειάζεται και σε θέλει δίπλα της. Έχει ανάγκη την δύναμή σου, την στήριξή σου, όπως έπραξες στα δύσκολα όπως πράττεις πάντα όπου υπάρχει AEK.

Η Βασίλισσα επέστρεψε, στη θέση της, στο κλειστό που αρμόζει στην δυναμική και στον κόσμο της, στο ΟΑΚΑ. Δείξε έμπρακτα με την συνεχή παρουσία σου στο γήπεδο, γίνε κάτοχος διαρκείας για τη σεζόν 2014-15 και μην αφήσεις μόνη την Βασίλισσα και σε αυτή την προσπάθεια που κάνει.

Οι Κάρτες Διαρκείας τιμώνται σε ιδιαίτερα προνομιακά επίπεδα για όλους τους φίλους της Ένωσης, που θα σπεύσουν την πρώτη αυτή δύσκολη χρονιά να ενισχύσουν την ομάδα μας. Σε όλους αυτούς θα δοθούν προνόμια ανανέωσης και όχι νέας αγοράς. Οι καιροί είναι οικονομικά δύσκολοι, η ΑΕΚ το ασπάζεται και η διοικούσα αρχή της ΚΑΕ έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να εξυπηρετήσει αλλά και να τιμήσει με την σειρά της τους φίλους της, που δεν σταματούν ποτέ να την ακολουθούν.

Ο κάθε Ενωσίτης θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, με προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 50, 60 και 80 ευρώ ενώ με αυτές τις τιμές θα μπορεί να ανανεώσει και την επόμενη σεζόν. Ενώ αντίστοιχα την επόμενη σεζόν οι τιμές θα είναι 75, 90 και 120 ευρώ.

Σαφέστατα η ΑΕΚ θέτει ως προτεραιότητα την δημιουργία οικογενειακού κλίματος στις κερκίδες και πρωτοτυπεί και στα οικογενειακά διαρκείας καθώς και αυτά είναι σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, 60 € (Ο Γονέας) 15 € (Το κάθε Παιδί). Ενώ αντίστοιχα την επόμενη σεζόν η νέα αγορά θα κοστίζει 120 και 60 ευρώ.

Επιπλέον πρωτοτυπίες και προγράμματα θα ισχύουν και για αυτούς που μπορούν να στηρίξουν οικονομικά ή έμπρακτα την προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο πίνακας των Καρτών Διαρκείας της ΑΕΚ ΚΑΕ για τη σεζόν 2014-15.

Κατηγορίες                          Προνομιακή Τιμή Τιμή 2015 – 2016
Fan Γ΄(πέταλο)                     50€ 75€
Fan Β΄(πέταλο)                     60€ 90€
Fan Α΄(πέταλο)                     80€ 120€
Fan Silver (κέντρο)               100€ 160€
Fan Gold (κέντρο)                 120€ 180€
Fan Platinum (κέντρο)        140€ 200€
Fan Diamond (κέντρο)        180€ 240€
___________________
Supporter                            250€ 350€
Supporter bronze              350€ 700€
Supporter silver                 450€ 900€
Supporter gold                   600€ 1200€
Supporter platinum          1.000€ 2000€
Supporter diamond          1.200€ 2500€
Family (οικογενειακό)   60 +15€ 120 +30€
Company                            250 +80€ 500 +160€

ΤΙΜΕΣ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ για προσιτές τιμές στις κάρτες διαρκείας της περιόδου 2014 – 2015 και λόγω και της δεδομένης οικονομικής κατάστασης, αποφασίστηκε να δοθεί προνόμιο ανανέωσης σε όσους προβούν σε νέα αγορά εισιτηρίων για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι φετινοί κάτοχοι θα επωφεληθούν του δικαιώματος ανανέωσης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τις τιμές να παραμένουν ίδιες με τις φετινές. Για νέους αγοραστές την περίοδο 2015 – 2016 θα ισχύσουν κανονικές τιμές.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ:

  • Για κάθε κατηγορία Καρτών Διαρκείας προβλέπονται και επιπλέον προνόμια τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά.
  • Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους SUPPORTER
  • Δωρεάν θέση parking δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας.
  • Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας SUPPORTER.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η αγορά των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους
Διαδικτυακά στο http://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-kartes-diarkeias/

Από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)
*Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
Διαδικτυακά (στο www.viva.gr)
Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
Επιπλέον σημεία πώλησης θα ανακοινώνονται σταδιακά.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για όλες τις κατηγορίες Καρτών Διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες.
Τα παιδιά που δικαιούνται οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας πρέπει να είναι μέχρι 16 ετών και οι γονείς τους να προσκομίσουν ενημερωμένο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο δήμο που ανήκουν.
Τόσο τα οικογενειακά εισιτήρια όσο και τα εταιρικά θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Οι Κάρτες Διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μια. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, οι Κάρτες Διαρκείας θα ισχύουν κανονικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ρίζος: «Θα λείψει για αρκετό καιρό ο Γκίκας»

Ο επιστημονικός συνεργάτης του Over FM, Βαλάντης Ρίζος, μίλησε στην εκπομπή «Overage» με τ…