Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Επισημοποίησαν την συμφωνία

Επισημοποίησαν την συμφωνία

paok-helexpo-simfonia

Την συμφωνία την οποία έχουν συνάψει εδώ και καιρό, επισημοποίησαν την Πέμπτη (16/10), με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η Helexpo ΔΕΘ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος παραβρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ και αναφέρθηκαν στη νέα συνεργασία δύο κορυφαίων brand names της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας.

Στη συνέχεια ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για την συνεργασία: Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές. Ξεκινάμε μία νέα συνεργασία που σε καθημερινή βάση θέλουμε να έχουμε νέες ιδέες για να κάνουμε καινούργια πράγματα για το κοινό όφελος.

Επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ, στη νίκη που πέτυχε η ομάδα στη Σμύρνη, στέλνοντας στο δικό του ουσιαστικό μήνυμα: Ήταν πολύ καλή αρχή για την ομάδα μας στο Eurocup. Όπως έχουμε πει, η ομάδα μας φέτος είναι καλή, έχει βάσεις και θέλει στήριξη από όλους, αλλά στην πράξη”.

Τέλος ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι με το Άρη: “Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται το ντέρμπι, χρειάζεται και τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Άρη, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται αυτό τον αγώνα. Ότι γίνεται σε αθλητικά πλαίσια το υποστηρίζουμε. Δεν σκέφτομαι και δεν βλέπω τι έχει γίνει στο παρελθόν, κοιτάω μόνο το σήμερα και το αύριο και έτσι το παιχνίδι του Σαββάτου θα το ζήσουμε σαν ένα ξεχωριστό γεγονός”.

Μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου, σειρά πήρε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Βαγγέλής Γαλατσόπουλος: “Είναι πολύ στρατηγικής σημασίας συμφωνία και συνεργασία, ανάμεσα σε πολύ ισχυρά brand names. Η Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα τον Πύργο το Λευκό που ξεχωρίζει κι από εκεί και πέρα τα πιο ισχυρά brand names που έχει είναι ο ΠΑΟΚ και ΔΕΘ και η συνεργασία μας πιστεύω ότι θα έχει πολλά οφέλη και για τις δύο πλευρές. Υπάρχουν μάλιστα πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, που έχουν ανάλογες συνεργασίες με τις εκθέσεις που γίνονται στις πόλεις τους, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στη Μαδρίτη“.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου οι κ.κ. Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλος έδωσαν μια υπογεγραμμένη επετειακή φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ από τον τελικό της Γενεύης στον πρόεδρο της ΔΕΘ Τάσο Τζήκα και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ Κυριάκο Ποζρικίδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: “Συγχαρητήρια στους παίκτες, το πιστώνονται ολοκληρωτικά”

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Basket League περνώντας…