Κεντρική Απόλλων Π. “Επιβολή του ρυθμού”

“Επιβολή του ρυθμού”

vetoulas1

Ο Απόλλωνας Πάτρας ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τον Γάιο Σκορδίλη ο οποίος θα μείνει στα “πιτς” για τις επόμενες 25 μέρες, για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη, σε μια δύσκολη αναμέτρηση όπως την χαρακτήρισε ο Νίκος Βετούλας. Ο τεχνικός των Πατρινών, στάθηκε στη σημαντική απώλεια του 27χρονου σέντερ, είπε τα καλύτερα για τον Άρη και υπογράμμισε τη συγκέντρωση και την επιβολή του ρυθμού ως καταλυτικούς παράγοντες:

“Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ο Άρης φέτος είναι μια ομάδα πολύ δυνατή και σκληρή, με αμυντικό προσανατολισμό και με στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Παρά την απώλεια του Γάϊου Σκορδίλη, που είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς πρόκειται για έναν παίκτηκλειδί“, τα καθοριστικά στοιχεία θα είναι η συγκέντρωση και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι”.

Ο Τάσος Αντωνάκης, από την πλευρά του, είπε: “Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Άρη. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και μακάρι να έλθει το “διπλό”. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα “κλειδιά” στην αναμέτρηση θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού και να εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που κάναμε στην προπόνηση”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …