Κεντρική Διεθνή Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες

fotis labropoulos tenerifi

fotis-labropoulos-tenerifi

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Τενερίφη του Φώτη Λαμπρόπουλου και του Μιχάλη Τσαϊρέλη η οποία “λύγισε” εντός έδρας από τη Σαραγόσα με 67-66 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Liga Endesa. Παράλληλα, ούτε ο Χάρης Γιαννόπουλος μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη στο εκτός έδρας ματς της Ομπραντόιρο με τη Γκραν Κανάρια (72-57).

Η Τενερίφη έπεσε “θύμα” ανατροπής, αφού βρέθηκε να προηγείται με 51-41 στο 30’, ωστόσο στο τελευταίο δεκάλεπτο έχυσε την… καρδάρα με το γάλα. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 26-15 και με καλάθι του Τζέισον Ρόμπινσον, 1 δευτερόλεπτο πριν τη λήξη, έφεραν… τούμπα το ματς και έκαναν “σεφτέ” για την φετινή σεζόν.

Ο Μάρκους Λάντρι με 23 πόντους ήταν το πρώτο “βιολί” για τους νικητές που κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (38 έναντι 27). Ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς με 17 πόντους ξεχώρισε από τους ηττημένους. Ο Τσαϊρέλης πρόσθεσε 4 πόντους (2/2 βολές, 1/1 δίποντα, 0/1 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε περίπου 15 λεπτά την ώρα που ο Λαμπρόπουλος μέτρησε 2 πόντους (1/3 δίποντα) και 1 ασίστ σε 14 λεπτά.

Η Γκραν Κανάρια “καθάρισε” τη… μπουγάδα από το πρώτο ημίχρονο, όπου πήρε… κεφάλι με 40-23 και συντήρησε άνετα τη διαφορά μέχρι το τέλος. Ο Άλμπερτ Όλιβερ και ο Μπραντ Νιούλεϊ πέτυχαν από 12 πόντους έκαστος για τους νησιώτες που έφτασαν στην πρώτη τους νίκη.

Από την άλλη, ο Αλμπέρτο Κορμπάτσο με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους. Ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε 2 πόντους (1/1 βολές, 0/1 τρίποντα) σε 7 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα.

Δεύτερη νίκη για Μπανταλόνα

Η Μπανταλόνα έκαμψε την αντίσταση της Εστουντιάντες εντός έδρας με 65-60 και σημείωσε την δεύτερη νίκη της. Καθοριστικό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 18-12, απέκτησαν ένα μικρό προβάδισμα (44-40) το οποίο και διαφύλαξαν μέχρι το τέλος.

Ο Ντέμοντ Μάλετ με 14 πόντους ήταν ο πρωταγωνιστής για τους νικητές που σούταραν με ποσοστό 56% (15/27). Στην αντίπερα ο Χάιμε Φερνάντεθ (12 πόντοι, 4 ασίστ) ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους “φοιτητές” που υπέστησαν την πρώτη φετινή τους ήττα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…