Κεντρική Basket League Άρης “Γι’ αυτό επιλέξαμε Αντεγκμπόγιε”

“Γι’ αυτό επιλέξαμε Αντεγκμπόγιε”

priftis-aris-media-day

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τόρεϊ Τόμας όσο αυτός θα αναρρώνει από τη θλάση που έχει υποστεί. Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ, “ακτινογράφησε” το νέο απόκτημα της ομάδας, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους επελέγη και ανέλυσε το προφίλ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αποφασίσαμε να πάμε στην προσθήκη ενός παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα να καλύψει συνολικά το κενό του Τόμας για την επόμενη τριάδα – τετράδα αγώνων. Πήγαμε σ’ αυτήν την επιλογή για συγκεκριμένους λόγους.

1) Eίναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς αγωνίστηκε πέρυσι στη χώρα μας κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μας, καθώς θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο προσαρμογής του.

2) Θα είναι άμεση η ενσωμάτωσή του με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς θα είναι αύριο το πρωί κοντά μας.

3) Τα μπασκετικά χαρακτηριστικά του είναι τα κατάλληλα για τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν είναι ένας παίκτης – πρωταγωνιστής, αλλά ένας συνειδητοποιημένος αθλητής, γνωρίζει το λόγο για τον οποίο έρχεται στον Άρη. Είναι ένας παίκτης αμυντικογενής, ομαδικός και ταυτόχρονα καλός χαρακτήρας.

4) Οικονομικά είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, κάτι που μας επιτρέπει να μην ξεφύγουμε απ’ αυτά που είχαμε προγραμματίσει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα υπόλοιπα παιδιά να καλύψουν το κενό ενός πολύ σημαντικού παίκτη για την ομάδα μας, του Τόρεϊ Τόμας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καμπερίδης: “Πριν το ματς μίλησα με τον Γκάλη, ήταν καθοριστικό”

Ο Άρης πήρε πολύ σημαντική και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους νίκη κόντρα σ…