Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ Βγήκαν τα εισιτήρια

Βγήκαν τα εισιτήρια

paok-kosmos

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση εναντίον του ΚΑΟΔ στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7.00μ.μ. για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται Δευτέρα (6/10) και Τρίτη (7/10) στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (10:00-20:00) και την Τετάρτη (8/10) από τις 10:00 ως την ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών Black και White, θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ, σε ειδικές προνομιακές τιμές των 5€. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας, ενώ για τα εισιτήρια των 5€ που είναι αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας, δεν θα είναι δυνατή η αγορά τους μέσω Internet, αλλά μόνο από PAOK Sports Arena και τα εκδοτήρια του γηπέδου.

-Οι κάτοχοι των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP SILVER, VIP GOLD και VIP LOUNGE,μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας διαρκείας τους για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2014-2015, οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 είναι:

ΤΙΜΗ    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΔΙΑΖΩΜΑ
10€   WHITE/Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€   BLACK/108, 109, 110, 111
20€   SILVER/VIP 1,2,5
25€   GOLD/VIP 3,4

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του”.

Load More Related Articles
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
  • Η αναβίωση του Rivalry

    Η ελληνική “μητέρα των μαχών” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αποτελεί το πιο καυτό ν…
  • Rebounding Life (vid)

    Έχεις αναρωτηθεί για τη σημασία των δεδομένων ή ασήμαντων λεπτομερειών και το πόσο διαφορε…
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

  Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …