Κεντρική Basket League ΑΕΚ Βασικός χορηγός το “ΣΚΡΑΤΣ”

Βασικός χορηγός το “ΣΚΡΑΤΣ”

skrats

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συνεργασίας της με εταιρεία “Ελληνικά Λαχεία ΑΕ” με το “ΣΚΡΑΤΣ” να αποτελεί τον βασικό χορηγό της “Ένωσης” για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η προσπάθεια της “Βασίλισσας” συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Η προσπάθεια διαρκείας έχει αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Μετά την διευθέτηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της γηπεδικής στέγης (ΟΑΚΑ) και την συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (ΟΤΕ TV), η ΚΑΕ ΑΕΚ είναι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει ακόμα μία σπουδαία συμφωνία:

Την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. μια εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, η οποία έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προβολής και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, μεταξύ των οποίων και του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου με την ονομασία “ΣΚΡΑΤΣ Τύχη στη στιγμή”.

Το “ΣΚΡΑΤΣ” θα αποτελεί τον ΜΕΓΑΛΟ, τον βασικό χορηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ και θα κοσμεί το μπροστινό μέρος της φανέλας της. Ο στόχος; Κοινός. Το “ΣΚΡΑΤΣ” προσφέρει νίκη στη στιγμή, εκεί που η “Βασίλισσα” στοχεύει, σε κάθε γήπεδο, σε κάθε εμφάνισή της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ρεκόρ καριέρας για τον πασέρ Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ φορτώνει μία… ζωή τα αντίπαλα καλάθια με πόντους. Στη φετινή ΑΕΚ όμ…