Κεντρική Α1 Άρης Αγάπη δίχως όρια

Αγάπη δίχως όρια

aris-diarkeias-klirosi

Ο κόσμος του Άρη συνεχίζει τις κινήσεις ανθρωπιάς και εντός και εκτός Ελλάδας! Αυτή τη φορά, το “ARIS CLUB GERMANY”, αγόρασε 27 εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν και θέλησε να διαθέσει τα 11 απο αυτά σε ανέργους, φοιτητές και μαθητές.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Οι κινήσεις ανθρωπιάς από τον κόσμο του Άρη συνεχίζονται. Εντός κι εκτός Ελλάδας! Πριν από λίγες μέρες, φίλαθλος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του πρόσφερε πέντε εισιτήρια διαρκείας τα οποία ζήτησε να δοθούν σε ανέργους, φοιτητές και μαθητές. Και όπως φαίνεται, ήταν μόνο η αρχή.

Το “ARIS CLUB GERMANY” αγόρασε 27 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και θέλησε να διαθέσει τα 11 απ’ αυτά σε φιλάθλους της ομάδας που εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες. Την ίδια ώρα, ακόμα ένας φίλαθλος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, πρόσφερε άλλα 5 διαρκείας για τον ίδιο σκοπό!

Μετά απ’ αυτή τη συγκινητική κίνηση του “ARIS CLUB GERMANY” και του φιλάθλου της ομάδας μας, τα εισιτήρια που προσφέρουν προστίθενται στα αρχικά 5 που είχε δώσει ο πρώτος φίλαθλος. Ο σχετικός διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη και η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 17/10. Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνση press@arisbc.gr μέχρι την Παρασκευή 17/10 στις 11:30π.μ. και να μπουν στην κλήρωση. Τα εισιτήρια που κληρώνονται, από 5 έγιναν 21 και οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται…

Την Παρασκευή 17/10 θα γίνει και η μεγάλη κλήρωση της Άρης ΚΑΕ, για 10 εισιτήρια διαρκείας μέσω facebook.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Το ελληνικό μπάσκετ στο πλευρό του Αγγελόπουλου

Στο πλευρό του προέδρου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου, βρίσκονται οι περισσότερες ε…