Κεντρική Διεθνή Έκανε “σεφτέ” στην παράταση

Έκανε “σεφτέ” στην παράταση

bamberg

bamberg

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Γερμανίας πανηγύρισε η Μπραουνσβάιγκ η οποία επικράτησε εντός έδρας της Μπάμπεργκ με 77-66 για την 2η αγωνιστική σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στην παράταση. Οι γηπεδούχοι κράτησαν χωρίς πόντο τους αντιπάλους τους στο έξτρα πεντάλεπτο και κατάφεραν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο.

Όσον αφορά στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό δεκάλεπτο (το δεύτερο η Μπραουνσβάιγκ, το τρίτο η Μπάμπεργκ), γι’ αυτό και δεν έλυσαν τους λογαριασμούς τους με τη συμπλήρωση των 40 λεπτών (66-66). Στην παράταση όμως η ιστορία είχε διαφορετική πλοκή.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκπληκτικοί στην άμυνα, “εγκλώβισαν” τους φιλοξενούμενους, προηγήθηκαν με 73-66 στο 44’ και έκαναν “σεφτέ” στην φετινή σεζόν. Ο Κάιλ Βίσερ με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ για τους νικητές. Ο Ράιαν Τόμπσον με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο καλύτερος παίκτης για τους ηττημένους.

Διπλό δια χειρός ΜακΓκί

Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Μπρεμερχάβεν η οποία έκαμψε την αντίσταση της Χάγκεν με 85-84 και κατέκτησε το πρώτο ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα καλάθι του Τάιρους ΜακΓκί στα 8 δευτερόλεπτα ήταν αρκετό προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν στη νίκη. Κατά τα άλλα, οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 46-40 στο 20’ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν σιγά σιγά τη διαφορά και ένα μικρό σερί 4-0 στο τέλος μετέτρεψαν το εις βάρος τους 84-81 στο τελικό 85-84 δια χειρός ΜακΓκί. Ο Λορέντζο Ουίλιαμς με 23 πόντους και 7 ασίστ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές που υπερείχαν σημαντικά στα ριμπάουντ (46 έναντι 20). Από την άλλη, ο Τοντ Μπράουν με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους.

Εύκολα η Όλντενμπουργκ

Το “δύο στα δύο” έκανε η Όλντενμπουργκ η οποία “απέδρασε” με το διπλό από την έδρα της Κραλσχάιμ (85-62). Οι φιλοξενούμενοι πήραν… κεφάλι με 39-24 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια συντήρησαν εύκολα τη διαφορά μέχρι το τέλος. Ο Άνταμ Τσαμπ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Γκάρετ Σιμ είχε 15 πόντους για τους γηπεδούχους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…