Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Όταν λέτε “νομιμότητα”;

Όταν λέτε “νομιμότητα”;

tsagkronis golemis

tsagkronis-golemis

Εμείς ζητήσαμε μόνο να τηρούνται οι νόμοι και φυσικά να μπορούν να διεξάγονται ομαλά τα πρωταθλήματα. Τίποτα περισσότερο“. Αυτό είπε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, προσπαθώντας να αποτινάξει από πάνω του τη… ρετσινιά ότι θέλει να ρίξει τον Πανιώνιο (γι’ αυτό θα γράψουμε αργότερα). Κι όπως το διαβάζει κανείς, μοιάζει να είναι ταυτόχρονα ειλικρινές και αθώο.

Θα μπω γι’ άλλη μια φορά στον πειρασμό να ρωτήσω, γιατί αφού στόχος της ΕΟΚ ήταν η τήρηση της νομιμότητας, έσπευσε να δηλώσει (ΨΕΥΔΩΣ) δημόσια ότι δεν έχει κάνει την παραμικρή παρέμβαση, τη στιγμή που υπήρχαν (και τα δημοσιεύσαμε, δεν πετάξαμε πυροτέχνημα) τεκμήρια;

Γιατί να κρύψεις μια τόσο αθώα πράξη, τη στιγμή μάλιστα που ένα από τα πληρωμένα ανθρωπάκια σου, είχε αποκαλύψει από την Κυριακή τις προθέσεις, τις κινήσεις κι είχε προβλέψει ότι ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα;

Είναι ερωτήματα που ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ θα απαντήσει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος είναι παραδοσιακά… Τηλέμαχος. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως το εν λόγω έγγραφο, αλλά και σχεδόν όλα όσα φεύγουν από την Ομοσπονδία, ΔΕΝ φέρει την υπογραφή του. Όμως και πάλι δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Περί νομιμότητας ο λόγος κι αναρωτιέμαι οι τόσο ευαίσθητοι ομοσπονδιακοί γνωρίζουν άραγε πως εδώ και κάτι δεκαετίες ΔΕΝ τηρείται καμία προθεσμία αναφορικά με τις μεταγραφές; Γνωρίζουν κάτι για θυρίδες, που κρατιούνται για εβδομάδες; Εμείς ονόματα δεν θα γράψουμε, γιατί -σε αντίθεση με αυτούς- δεν είμαστε της λογικής να διαλυθούν όλα.

Αν δεν ξέρουν, είναι απλά ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για το πόστο που κατέχουν. Αν γνωρίζουν, τότε είναι εκτός από ακατάλληλοι, εκτός από συνένοχοι και ΨΕΥΤΕΣ. Γιατί δεν μπορεί στον δικό σου χώρο να γίνεται το “έλα να δεις“, και να θες να τηρηθούν (χωρίς καν να γνωρίζεις τις κανονιστικές διατάξεις) οι νόμοι σε… ξένο μαγαζί.

Η παρέμβαση δεν είχε στόχο την τήρηση των νόμων. Άλλος ήταν ο στόχος και θα τον αποκαλύψουμε σύντομα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…